Sallan Latu ja Polku ry

Sähköposti
sallanlatu@gmail.com
Kotisivut
www.sallanlatu.fi

Tärkeitä tapahtumia

 

VUOSI 2019

------------------------------------------------

KUTSU YHDISTYKSEN SYYSKOKOUKSEEN

Sallan Latu ja Polku ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Sallan Rajakievarissa (os. Savukoskentie 12) sunnuntaina 17.11.2019 alkaen klo 16.00.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 10 §:n mukaiset asiat. Yhdistyksen säännöt löytyvät kotisivujen linkistä: www.sallanlatu.fi > Esittely ja yhteystiedot > Sallan Latu > Yhdistyksen säännöt

Kahvitarjoilu. Tervetuloa.

HALLITUS

-----------------------------------------------
AVANTOUINTIA SALLASSA - WINTER SWIMMING IN SALLA

Tervetuloa virkistymään ja nauttimaan avannon tuomista terveysvaikutuksista hyvässä seurassa! Avantokauden avajaiset pidetään 11.10.2019. Sen jälkeen avantosauna lämpiää joka viikko maanantaisin ja perjantaisin. Avantouintipaikka on puhtaan ja kirkasvetisen Ruuhijärven rannassa, josta Sallan Latu & Polku on vuokrannut Sallan Lomakoti ry:n saunan käyttöönsä. Osoite saunalle on Saijantie 8, joka on n. 1,9 km Sallan keskustan liikenneympyrästä Savukoski - Kantalahti -suuntaan. Saunalliset avantouinnit maanantaina ja perjantaina klo 17.30 - noin 20.00. Avainkäynnit ilman saunaa joka päivä, jolloin pukuhuoneena toimii saunan eteinen. Lisätietoa ja hinnat ks https://www.sallanlatu.fi/jaameren-uimarit---avantouinti 

Winter swimming in Salla

You can enjoy of winter swimming at the Salla Lomakoti sauna. The address is: Saijantie 8. Drive approx. 1,9 km from the Salla traffic circle towards Savukoski, turn left to a narrow road. Turn left again after crossing the railway. The winter swimming is arranged Mondays and Fridays from 5.30 PM to 8.00 PM. Read more: https://www.sallanlatu.fi/jaameren-uimarit---avantouinti 


JOULUPOLSKAHDUS  20.12.2019 klo 17.30-20.00
Tervetuloa avantosaunalle joulupolskahduksen merkeissä! Nautitaan yhdessä joulun tunnelmasta kynttilän valossa saunoen ja uiden sekä paljussa istuskellen. Pipparkakkuja ja glögiä tarjolla juhlan kunniaksi.  

------------------------------------------------
KUTSU PÄÄTTÄJIÄ ULOS -TAPAHTUMA 3.10.2019 KLO 15-17

Tervetuloa nauttimaan 3.10.2019 klo 15-17 raittiista ilmasta ja hyvästä seurasta nokipannukahvien kera Sirkan laavulle. Sallan Latu ja Polku ry on kutsunut päättäjiä kanssaan nuotion äärelle porisemaan tärkeistä aiheista. Tapaamisen tarkoituksena on keskustella liikuntaolosuhteiden kehittämisestä Sallassa ja Sallan Ladun ja Polun näkemyksistä liikuntaolosuhteiden parantamiseksi. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu 26.9.19 mennessä sallanlatu@gmail.com 

------------------------------------------------
PUKEUDU PUNAISEEN -PÄIVÄ 29.9.2019

Vietämme Maailman Sydänpäivää yhdessä Sallan Sydänyhdistyksen kanssa sunnuntaina 29.9.19 klo 13-15. Kokoontuminen Sallan koulukeskuksen parkkipaikalla. Aloitamme frisbeen heiton harjoittelulla ja mikäli innokkuutta riittää voimme pelata vaikka koko kierroksen niin tulee myös liikuntaa harrastettua. Latuyhdistys tuo paikalle frisbeekiekkoja, jotta jokainen halukas pääsee osallistumaan. Tämän jälkeen kokoonnumme toimintakeskuksen kodalla, jossa nokipannukahvit, teetä ja syksyn vihanneksia tarjolla. Omat makkarat ja muut eväät mukaan mikäli haluatte sellaita nauttia. Jos tarvitset kyytiä, ota yhteys 0405835244. Tervetuloa viettämään syksyistä sunnuntaita.

------------------------------------------------
RUSKAPATIKOINTI RUUHITUNTURILLE 15.9.2019

Lähde kanssamme nauttimaan syksyisestä sunnuntaista 15.9.2019.  Kokoonnumme Sallan torille kello 11.00 ja jatkamme siitä kimppakyydeillä (2-3€) Poropuistoon josta patikoimme rauhalliseen tahtiin Ruuhitunturille. Rengasreitin pituus on noin 11 km. Ota omat eväät mukaan. Ilmottaudu Eijalle puh. 040 568 9806 lauantaihin 14.9 kello 16.00 mennessä. Säävaraus, eli mikäli sataa, retki peruuntuu.  HUOM! Retken voi aloittaa tulemalla suoraan Poropuistoon klo 11.15 mennessä, mutta tästä on ilmoitettava etukäteen, 14.9 klo 16 mennessä, Eijalle.

Tervetuloa mukaan ulkoilemaan!

------------------------------------------------

NUKU YÖ ULKONA 31.8-1.9.2019

Suomen Ladun "Nuku yö ulkona" teematapahtuma Kalastajan torpalla Kauralammella (Kenttälammin vieressä Naruskalla) 31.8 - 1.9.2019. Ohjelmassa mm. patikointiretki lähimaastossa. Illalla lihakeitto -illallinen. Torpalla voi saunoa ja uida halutessaan. Yöpyminen Sallan Latu ja Polku ry:n joukkueteltassa (7-8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä) ja tarvittaessa omissa majoitteissa. Sunnuntaina vielä retki erikseen sovittavaan kohteeseen.

Jokaisella osallistujalla mukana lauantain lounaaksi, päivälliseksi ja sunnuntain aamupalaksi omat retkieväät, grillimakkarat ym herkut. Sallan Latu ja Polku tarjoaa päivälliseksi lihakeiton.

Lähtö Sallan torilta yhteiskuljetuksin la 31.8 klo 10.00. Paluu Sallaan 1.9 noin klo 14. Varaa mukaasi kyytirahaa kuskille, muuten tapahtuma on ilmainen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (26.8.2019 mennessä) puh 040 830 5950 / Terttu Kurvinen

Ajo-ohje: Salla-Savukoski tieltä käännytään Naruskalle. Risteyksestä ajetaan noin 26 km (Naruskan Helmen eli vanhan rajavartioston jälkeen vielä noin 3,5 km). Käännytään oikealle metsäautotielle. Tietä ajetaan n. 9,3 km ja käänytään risteyksestä oikealle, josta ajetaan vielä n. 950 metriä. Kalastajan torppa on vasemmalla, pienen pyöreän lammen rannalla. 

-----------------------------------------------

PIENI KARHUNKIERROS 16.6 - Retki Oulangan kansallispuistoon

Kokopäivä-retki, PIENI KARHUNKIERROS 12 km:n rengasreitti Oulangan kansallispuistossa. Reitti on luokiteltu keskivaativaksi, mikä kannattaa huomioida. Retkeen on mahdollisuus sunnuntaina 16.6.2019.

Menemme kimppakyydein 15€/ lähtijä. Jokainen ottaa haluamansa retkieväät reppuun unohtamatta juomaa riittävästi. Tulistelemme tulipaikoilla ellei metsäpalovaroitus ole voimassa, joten varaa myös makkaraa mukaan.

Ota myös wc-paperia, matkalla on kuivakäymälöitä.
Varaudu vaelluskengillä tai hyvillä lenkkareilla, polku on osittain kivinen ja puiden juuria on koholla. Reitillä on myös pitkoksia ja riippusiltoja ja portaita ylös ja alas, esim. Kallioportilta laskeudutaan n.250 porrasaskelmaa alas. Maisemat kyllä korvaavat nousut ja laskut!
Etenemme reitillä verkkaiseen tahtiin yhdessä ryhmässä. Ota halutessasi kamera ja kiikari mukaan. Reitillä on myös geokätköjä!

Kokoontuminen Sallan torin parkkipaikalle 16.6 kello 8.00 ja jatkamme siitä Juumaan mistä reitti alkaa.

Ilmottaudu etukäteen Tertulle 040 830 5950 torstaihin 13.6. mennessä.

Lähde mukaan ySuomen suosituimmalle retkeylyreitille kanssamme nauttimaan alkukesän luonnosta ja kauniista maisemista.
Retkelle on säävaraus, joten seuraamme säätiedotuksia!

---------------------------------------------Unelmien ulkoilupäivä la 11.5.2019 - pyöräillen tai kävellen

Suomen Ladun valtakunnalliseen teematapahtumaan liittyvä koko perheen Unelmien ulkoilupäivä lauantaina 11.5.2019. Lähtö Sallan koulukeskuksen P-paikalta tasan klo 12.00. Ulkoilupäivän voi toteuttaa myös kävellen. Polkupyöräretki uudella kevyenliikenteen väylällä välillä Salla-Sallatunturi-Poropuisto ja takaisin. Edestakainen pyöräilymatka on noin 24 km. Paluumatkalla on pysähdys Pyhärannan kodalla.  Pyöräillessä on käytettävä pyöräilykypärää. Ota myös juomapullo mukaan. Jos haluaa tehdä lyhemmän pyöräilyretken, niin sekin on mahdollista oman harkinnan mukaan.

Osallistumisen voi tehdä myös kävellen välillä Salla-Pyhäranta-Salla, jolloin edestakainen kävelymatka on noin 8 km. Lähtö samaan aikaan kuin pyöräretkelle eli klo 12.00 Sallan koulukeskuksen pihalta.

Tapahtuma on maksuton. Pyhärannassa on arvontaa, jossa palkintoina on mm. Lähi-Tapiolan lahjoittamia huomioliivejä

Kyseessä ei ole kilpailu vaan jokainen sovittaa vauhdin itselleen sopivaksi.

Jos jostakin syystä et ehdi pyöräilemään tai kävelemään, niin Pyhärantaan voi tulla myös autolla (opastus Kuusamo-Hautajärvitieltä, opaskartta myös ohessa alla).

Sallan Erä- ja kalamiesten tukikohdassa Pyhäjärven rannalla  tulistellaan. Jos haluaa paistaa makkaraa, niin omat makkarat mukaan. Kodassa tarjolla ilmaiseksi nokipannukahvit tai mehua. Pihalla erilaisia pelejä (mm. frisbeegolfia) ja muuta mukavaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sallan Sydänyhdistyksen kanssa.

Tiedustelut:  Eero Vaarala, puh 0400 196 824 tai sähköposti: sallanlatu@gmail.com

JULISTE Unelmien ulkoilupäivä

Opaskartta Unelmien ulkoilupäivälle

-----------------------------------------------------

Lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle la 6.4.2019

Sallan Latu ja Polku ry:n järjestämä, opastettu lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle Sallatunturilla lauantaina 6.4.2018 (tai muuhun lähimaastoon). Lähtö klo 10.00 Itärinteiden P-paikalta.  Kesto noin 3 tuntia. Omat lumikengät sekä pieni reppu, jonne omat retkieväät ja juotavaa, mukaan. HUOM! Sallan L&P:lla on lainattavaksi 5 paria lumikenkiä.

Retki on Suomen Ladun / Sallan L&P:n jäsenille maksuton. Ei -jäseniltä peritään 10 €:n osallistumismaksu. Kenkävuokra on 12 €/pari. Ilmoittautumiset 3.4.2019 klo 20.00 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Sallan L&P, Pekka Lassila, puh 0400 727 102 tai sähköposti pekka.lassila@gmail.com

Ajo-ohje lähtöpaikalle:  Käänny Sallatunturissa Kuusamo-Hautajärventieltä Tunturikummuntielle, tieopasteessa lukee "Itä- ja Pohjoisrinteet". Aja Sallas Caravanin ohi ja aja Tunturikummuntietä n. 1,3 km kunnes tulet T-risteykseen, josta käänny vasemmalle (kyltissä lukee: Itä- ja pohjoisrinteet) ja aja noin 0,5 km ja saavut Pohjoisrinteelle. Jatka siitä edelleen  kapeaa Itärinteentietä vielä noin 1 km kunnes tulet tien päässä olevalle P-paikalle ja Itäkodan viereen.

Opaskartta lähtöpaikalle

------------------------------------------------------

Sallan laturetki 2019 -  24.3.2019

Sallan laturetki hiihdetään sunnuntaina 24.3.2019. Ilmoittautuminen alkaa Koulukeskuksella (Kuusamontie 65) klo 10.00 ja lähtö on yhteislähtönä klo 10.30. Kaikki lähtevät yhtäaikaa. Kyseessä ei ole kilpahiihto, vaan jokainen voi sovittaa matkavauhtinsa itselleen sopivaksi. Tyyli ja hiihtotapa vapaa.

Ilmaiset mehupisteet Lassen laavulla (Huom muuttunut paikka, noin 1,7 km Kalliojärvelle menevän ladun risteyksestä Sallatunturille päin) ja Sallan liikuntakeskuksessa Sallatunturilla. Tapahtuma on maksuton. Kaikki saavat kunniakirjan ja kaikki retken suorittaneet osallistuvat arvontaan, jossa paljon palkintoja.

Reitti: Sallan koulukeskus (lähtö / paluu, Kuusamontie 65) - Kalliojärvi - Sallatunturi - Koulukeskus. Matka on noin 28 km.  Lassen laavun mehupisteellä on nuotio, jossa voi paistaa makkaraa ja haukata omat eväät.


--------------------------------------------------

Laskiaisrieha ja "Ulkona kuin lumiukko" -tapahtuma Liinaharjussa 3.3.2019

Perinteinen koko perheen laskiaistapahtuma Liinaharjun leikkipuistossa sunnuntaina 3.3.2019 klo 12-14.

Omat liukurit ja pulkat mukaan. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, mutta etenkin lapsiperheet ovat tervetulleita.
Laskemme mäkeä, juomme lämmintä mehua ja paistamme makkaroita ja nautimme liikunnan riemusta. Rakennamme myös yhdessä lumiukkoja. Ottakaa omat pikku lapiot tms joilla voi muotoilla lumiukkoja.
Tilaisuus on ilmainen kaikille.

Järjestelyistä huolehtii Sallan Sydänyhdistys sekä Sallan Latu ja Polku sekä Sallan kunnan liikunta- ja nuorisotoimi.


---------------------------------------------------------------------------------

VUOSI 2018


Nuku yö ulkona Naruskajärven rannalla 8.-9.9.2018

Tervetuloa mukaan nauttimaan syysyön kuulaudesta Sallan Ladun ja Polun järjestämään tapahtumaan. Lähdemme Sallan torilta la 8.9.2018 klo 10.00 kimppakyydein. Matkaan menee noin tunnin verran. Pystytämme leirin Tuuhan perheen mökin pihalle Naruskajärven rantaan ja syömme lounasta.

Päivällä patikkaretki Kullaojan putoukselle ja sen lähimaastoon. Maasto on helppokuluista, jossa pärjää vaelluskengillä tai tukevilla lenkkareilla. Illan ohjelmassa päivälliskeittoa ja mukavaa yhdessäoloa mm ulkopelien merkeissä, nuotion loimusta nautiskelua. Sunnuntaiaamusta aamupalan ja leirin purkamisen jälkeen palaamme Sallaan. 

Nukumme Sallan Ladun ja Polun puolijoukkueteltassa kaminan lämmössä ja tarvittaessa väkimäärästä riippuen tavallisissa teltoissa. Ota oma makuupussi ja alusta mukaan sekä muut yöpymistarpeet. Varaudu pakkasyöhön! Sallan Latu ja Polku tarjoaa jäsenilleen retken ilmaiseksi sisältäen matkat ja ruoat, ei-jäsenille retki maksaa 15 €/hlö.

Ilmoittaudu 6.9. mennessä osoitteeseen sallanlatu(at)gmail.com, kerro mahdollisesta erityisruokavaliostasi viestissäsi.

-------------------------------------------

Sallan Latu ja Polku ry:n 40-vuotisjuhla 26.-27.5.2018

Sallan Latu ja Polku ry:n 40-vuotisjuhla on pian käsillä. Juhlimme 26.-27.5. Naruskan Helmessä Sallan Naruskalla (Naruskantie 234).


Sinun tulee ehdottomasti vahvistaa osallistumiseksi viimeistään 15.5. mielellään s-postilla kurvinenterttu@hotmail.fi tai puhelimitse 0408305950. Myös te, jotka olette ilmoittautuneet aiemmin. Tarvitsemme seuraavat tiedot; osallistuja, yöpyminen, ruoka-aineallergiat. Tiedot tarvitsemme majoittumista ja ruokailua varten. Majoittujien määrän ja ruoka-aineallergia tiedot välitämme palvelun tarjoajalle anonyymisti.

Majoittumisen jokainen maksaa itse Naruskan Helmessä. Omavastuu ruokailuista 20€/hlö Sallan Latu ja Polku ry:n tilille.

TERVETULOA JUHLIMAAN KANSSAMME!


40-VUOTISJUHLAN OHJELMA

la 26.5.2018

Klo 12 mennessä saapuminen Naruskan Helmeen ja majoittuminen (ne jotka majoittuu)

12.45 Tervetuloa: ja tutustuminen, paikan esittely

13.30 Suomen Ladun Lapin latualueen kevätkokous

14.30 Makkaran paistoa ja pientä purtavaa

15.00 Sauna ja vapaata seurustelua

17.00 40-vuotisjuhla (asu juhlavan rento)

18.30 Juhlapäivällinen

Vapaa illanviettoa ja pientä ohjattua ohjelmaa

su 27.5

8.00   Aamiainen ja eväiden teko

10.00 Retki Kullaojan putoukselle tai vaihtoehtoisesti Karhutunturille (eväät retken aikana)

noin 14.00 Lähtö kotimatkalle
-----------------------------------------

Tutustu polkujuoksuun -kurssi 7.6.2018

Sallan Latu ja Polku ry järjestää yhteistyössä Suomen Ladun kanssa tutustumisen uuteen lajiin. Järjestämme torstaina 7.6.2018 klo 17.30-20.30  "Tutustu polkujuoksuun -kurssin" Sallan koulukeskuksen lähimaastossa (Kuusamontie 65). Ilmoittelemme tarkasta kokoontumispaikasta myöhemmin.

Kokeilutapahtumassa käymme koulutetun polkujuoksuohjaajan vetämällä rauhallisella yhteislenkillä, teemme erilaisia maaston mukaisia tekniikkaharjoituksia sekä perehdymme lajin varusteisiin ja turvallisuuteen.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, siihen ovat tervetulleita uusien polkujuoksijoiden ohella myös kokeneemmat harrastajat. Tapahtumasta perimme 5€.n osallistumismaksun/hlö. Nyt rohkeasti mukaan oppimaan polkujuoksun saloja.

ILMOTTAUTUMINEN tapahtuu seuraavan linkin kautta
https://www.lyyti.fi/reg/Polkujuoksu_tutuksi_0127


Lisätietoja Terttu Kurvinen puh. 0408305950 tai kurvinen terttu@hotmail.fi tai WilhelmStenbacka 0504313464 wilhelm.stenbacka@suomenlatu.fi
Seuraa ilmoittelua fb-sivullamme, kotisivullamme www.sallanlatu.fi sekä Koti-Lapin muistilistalla.
TERVETULOA!

-------

PS: Sallatunturilla järjestetään 30.6.2018  Salla Midnight Trail Run & Orienteering tapahtuma.

Tapahtumassa voi testata käytännössä "Tutustu polkujuoksuun -kurssin" oppeja. Tule siis mukaan. Molempiin tapahtumiin.

Linkki 30.6  polkujuoksukisaan: Salla Midnight Trail Run & Orienteering


Lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle la 7.4.2018

Sallan Latu ja Polku ry:n järjestämä, opastettu lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle Sallatunturilla lauantaina 7.4.2018. Lähtö klo 10.00 Itäkodan ja Itärinteiden P-paikalta.  Kesto noin 3 tuntia. Retken alussa on lyhyt perehdytys lumikenkäilyn välineisiin ja tekniikoihin. Omat lumikengät sekä pieni reppu, jonne omat retkieväät ja juotavaa, mukaan. Sallan L&P:lla on lainattavaksi 5-6 paria lumikenkiä.

Retki on Suomen Ladun / Sallan L&P:n jäsenille maksuton. Ei -jäseniltä peritään 10 €:n osallistumismaksu (+ mahdollinen kenkävuokra 5 €). Ilmoittautumiset 3.4.2018 klo 20.00 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Sallan L&P, Pekka Lassila, puh 0400 727 102 tai sähköposti sallanlatu@gmail.com

Ajo-ohje lähtöpaikalle:
  Käänny Sallatunturissa Kuusamo-Hautajärventieltä Tunturikummuntielle (tieopasteessa mainitaan "Itä- ja Pohjoisrinteet", aja Sallas Caravanin ohi), aja siitä Tunturikummuntietä n. 1,3 km, tulet T-risteykseen, josta käänny vasemmalle (kyltissä lukee: Itä- ja pohjoisrinteet) ja aja noin 0,5 km ja saavut Pohjoisrinteelle. Jatka siitä edelleen  kapeaa Itärinteentietä vielä noin 1 km kunnes tulet tien päässä olevalle P-paikalle ja Itäkodan viereen.

AJO-OHJE ITÄKODALLE


-----------------------------------------------------


Sallan laturetki 2018 /  40-vuotisjuhlaretki 25.3.2018

Sallan laturetki hiihdetään sunnuntaina 25.3.2018. Kyseessä on Sallan Latu ja Polku ry:n 40-vuotisjuhlaretki yhdistyksen 40-vuotis syntymäpäivän kunniaksi. Ilmoittautuminen alkaa klo 10.00 ja lähtö on yhteislähtönä klo 10.30. Kaikki lähtevät yhtäaikaa. Kyseessä ei ole kilpahiihto, vaan jokainen voi sovittaa matkavauhtinsa itselleen sopivaksi. Ilmaiset mehupisteet Kalliojärvellä ja Sallan liikuntakeskuksessa Sallatunturilla. Tapahtuma on maksuton. Kaikki saavat kunniakirjan ja kaikki retken suorittaneet osallistuvat arvontaan. Arvonnan pääpalkintona on peräti 100 €:n lahjakortti K-Market Puolukkaan.

HUOM!!! Muista kesä-aikaan siirtyminen sunnuntai-aamuna 25.3.2018 klo 03.00, jolloin kelloja siirretään tunnilla eteenpäin. .

Reitti: Sallan koulukeskus (lähtö / paluu, Kuusamontie 65) - Kalliojärvi - Sallatunturi - Koulukeskus. Matka on noin 28 km.  Nyt uutuutena myös LASTEN LATURETKI (max 12 vuotta, aikuisen seurassa) välillä: Koulukeskus - Kalliojärven mehupiste ja takaisin Koulukeskukselle. Matka on noin 14 km. Kalliojärven mehupisteellä on nuotio, jossa voi paistaa makkaraa ja haukata omat eväät.

Laturetken kartta

------------------------------------------------------

Lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle la 7.4.2018

Sallan Latu ja Polku ry:n järjestämä, opastettu lumikenkäilyretki Ison Pyhän huipulle Sallatunturilla lauantaina 7.4.2018. Lähtö klo 10.00 Itärinteiden P-paikalta.  Kesto noin 3 tuntia. Retken alussa on lyhyt perehdytys lumikenkäilyn välineisiin ja tekniikoihin. Omat lumikengät sekä pieni reppu, jonne omat retkieväät ja juotavaa, mukaan. Sallan L&P:lla on lainattavaksi 5-6 paria lumikenkiä.

Retki on Suomen Ladun / Sallan L&P:n jäsenille maksuton. Ei -jäseniltä peritään 10 €:n osallistumismaksu (+ mahdollinen kenkävuokra 5 €). Ilmoittautumiset 3.4.2018 klo 20.00 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Sallan L&P, Pekka Lassila, puh 0400 727 102 tai sähköposti sallanlatu@gmail.com

Ajo-ohje lähtöpaikalle:
  Käänny Sallatunturissa Kuusamo-Hautajärventieltä Tunturikummuntielle (tieopasteessa mainitaan "Itä- ja Pohjoisrinteet", aja Sallas Caravanin ohi), aja siitä Tunturikummuntietä n. 1,3 km, tulet T-risteykseen, josta käänny vasemmalle (kyltissä lukee: Itä- ja pohjoisrinteet) ja aja noin 0,5 km ja saavut Pohjoisrinteelle. Jatka siitä edelleen  kapeaa Itärinteentietä vielä noin 1 km kunnes tulet tien päässä olevalle P-paikalle ja Itäkodan viereen.

-----------------------------------------------------

Sallan Latu ja Polku ry:n 40-vuotisjuhla 26.-27.5.2018

Juhlimme Sallan Latu ja Polku ry:n 40-vuotista taivalta latulaiseen henkeen Naruskan Helmessä 26.-27.5.2018. Tarvitsemme nyt alustavat ilmoittautumiset tilaisuuteen. Ilmoita osallistumisesi viimeistään sunnuntaihin 11.3.2016 mennessä Tertulle puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 040 830 5950. Samalla voit kysellä lisätietoja asiasta. Saamme juhlaan vieraita myös Lapin Latualueen muista yhdistyksistä. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme varata mm. majoituksen ja ruokailut.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja kustannukset täsmentyvät kevään aikana.

Kaikki entiset ja nykyiset latulaiset mukaan isolla porukalla ja iloisella juhlamielellä!

Naruskan Helmen kotisivut  www.naruskanhelmi.fi


-----------------------------------------------------

Kuutamohiihto 31.1.2018

Perinteinen kuutamohiihto Ratiskan laavulle keskiviikkona 31.1.2018. Lähtö klo 17.30 latujen lähtöpaikalta Toimintakeskuksen takaa. Omat eväät mukaan. Sallan Latu ja Polku tarjoaa nokipannukahvit.

Ilmoittautumiset 28.1 mennessä Eijalle puh 040 568 9806. Pakkasraja - 12 astetta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------