Sallan Latu ry

Sähköposti
sallanlatu@gmail.com
Kotisivut
www.sallanlatu.fi

Jäämeren Uimarit / avantouinti - Winter swimming


Avantouintipaikka sijaitsee Sallan Lomakodilla, Saijantie 8 (n. 1,9  km Sallan keskustan liikenneympyrästä Savukoski - Kantalahti -suuntaan).

Sallan Latu ja Polku ry:n (Sallan L&P) alaisuudessa toimiva Jäämeren Uimarit ylläpitää avantouintiharrastusta Sallassa. Jäämeren Uimarit on vuokrannut puhtaan ja kirkasvetisen Ruuhijärven rannassa sijaitsevan saunan Sallan Lomakoti ry:ltä. Avantokausi alkaa yleensä lokakuussa ja päättyy toukokuun alkupuolella. 

Saunan lämmitys ja puhtaanapito huolehditaan talkoilla. Myös puuhuolto hoidetaan pääosin talkootyönä.Lajin terveysvaikutukset kiinnostavat monenikäisiä harrastajia. Talviuintia ei mielletä urheiluksi, mutta terveysliikuntalajina se on saavuttanut vahvan jalansijan. Talviuintia harrastaa jo 150 000 suomalaista.

Vierailijat tervetulleita

Myös lomalaiset ja muut vierailijat ovat tervetulleita. Vierailijat HUOM: Saunan rajallisista tiloista johtuen toivomme, että saavutte saunalle noin klo 18.45 tai hieman sen jälkeen. Jos ryhmänne koko on enemmän kuin kolme (3) henkilöä, teidän täytyy aina ilmoittaa tulostanne etukäteen Eero Vaaralalle (ks. alla). Vierasmaksu on 7 €/hlö ja se maksetaan saunalla. Varaa tasaraha. 
Avantouinnin yhteyshenkilönä ja saunamajurina toimii  Eero Vaarala, puhelin 0400 196 824.

Winter swimming in Salla

At the Salla Lomakoti sauna. Address: Saijantie 8, Drive approx. 1,9 km from the Salla traffic circle towards Savukoski, turn left to a narrow road. Turn left again after crossing the railway.

The winter swimming is arranged Mondays and Fridays from 5.30 PM to 8.00 PM. If your group is larger than three people, you must always notify us beforehand (tel.number +358 400 196824), and we wish for you to arrive at the sauna approx. after 6.45 PM.

The sauna and winter swimming cost 7 €/person, and it will be paid at the sauna. Be sure to have the even amount of money with you.

We don't speak English so well, but we guarantee you a warm sauna and a freezing cold lake.

Uintipäivät


saunalliset avantouinnit maanantaina ja perjantaina klo 17.30 - noin 20.00
 ns. kylmäkäynnit ilman saunaa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 15-19.45 (pukuhuone on käytössä)


Avantouinnin maksut kaudella 2017-2018

saunalliset kävijät: koko syyskausi 40 € ( n. 22-24 käyntikertaa, maanantaisin ja perjantaisin) ja koko kevätkausi 55 € (n. 32-35 käyntikertaa). Kausimaksun maksaminen edellyttää Sallan L&P:n jäsenyyttä
- saunalliset yksittäiskäynnit (Sallan L&P:n jäsen) 2,00 €/käyntikerta
- saunalliset yksittäiskäynnit, vierailijat (ei Sallan L&P:n jäsen) 7,00 €/käyntikerta
- kylmäuinnit ilman saunaa: kausimaksu 45 € syyskausi ja  60 € kevätkausi tai  vaihtoehtoisesti 1,30  €/käyntikerta
- Liittymismaksu avantouintiharrastuksen alussa ja liityttäessä Sallan L&P:n jäseneksi 30,00 € (vain yhden kerran)

Avantouinnin kausimaksut suoritetaan kunkin kauden alussa Sallan Latu ja Polku ry:n tilille (ks. alla). Jos käy avannossa silloin tällöin, Sallan LP:n jäsenten yksittäiskäynnit laskutetaan erikseen tai ne maksetaan paikanpäällä (2 €/käyntikerta) jokaisen käynnin yhteydessä. Vierailijat ja muut satunnaiset kävijät (ei Sallan L&P:n jäsenet) maksavat maksun (7 € / käyntikerta) aina paikanpäällä. Varaa tasaraha.

Sallan Latu ja Polku ry:n tiliyhteys: Sallan OP,  FI74 5409 0040 1885 55                            

Vierailijat maksavat maksun käteisenä aina paikanpäällä (varaa tasaraha).

HUOM!  Sallan L&P:n jäsenmaksu maksetaan Suomen Ladun lähettämän laskun mukaan.