Sallan Latu ja Polku ry

Sähköposti
sallanlatu@gmail.com
Kotisivut
www.sallanlatu.fi

Avantouinti - Winter swimming


Sallan Latu ja Polku ry (Sallan L&P) on ylläpitänyt avantouintiharrastusta Sallassa vuodesta 1993. Avantouintipaikka on puhtaan ja kirkasvetisen Ruuhijärven rannassa, josta Sallan L & P on vuokrannut Sallan Lomakoti ry:n saunan käyttöönsä. Osoite saunalle on Saijantie 8, joka on n. 1,9 km Sallan keskustan liikenneympyrästä Savukoski - Kantalahti -suuntaan.

Katso tästä: Kartta avantouintipaikalle

Avantokausi alkaa yleensä lokakuussa ja päättyy toukokuun alkupuolella. Saunan lämmitys ja puhtaanapito huolehditaan talkootyönä, polttopuut ostetaan.

Tervetuloa virkistymään ja nauttimaan avannon tuomista terveysvaikutuksista! Voit lukea tarkemmin avantosaunan vakiokävijöiden yhteisistä pelisäännöistä oheisesta linkistä.

Lue lisää: Avantouimareiden yhteiset työtVierailijat tervetulleita

Jos olet lomailemassa tai muuten vierailemassa Sallassa, Tervetuloa avantosaunalle. Vierasmaksu on  7 €/hlö (kausi 2019-2020) ja se maksetaan saunalla. Ota mukaan tasaraha. Saunan rajallisista tiloista johtuen toivomme, että vierailijana saavut saunalle noin klo 18.45 tai hieman sen jälkeen. Jos ryhmän koko on enemmän kuin kolme henkilöä, Teidän tulee aina ilmoittaa tulostanne etukäteen Eero Vaaralalle puh 0400 196824, joka toimii avantouinnin yhteyshenkilönä ja saunamajurina.

 Avantouinti tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Ohessa on linkki tiedotteeseen, mistä ilmenee avantouinnin tärkeimmät ohjeet

Lue lisää: Tiedote avantouimareille


Winter swimming in Salla 

You can enjoy of winter swimming at the Salla Lomakoti sauna. The address is: Saijantie 8. Drive approx. 1,9 km from the Salla traffic circle towards Savukoski, turn left to a narrow road. Turn left again after crossing the railway.

Read more:  Map

The sauna and winter swimming cost 7 €/person, and it will be paid at the sauna. Be sure to have the even amount of money with you.

The winter swimming is arranged Mondays and Fridays from 5.30 PM to 8.00 PM. We wish for you to arrive at the sauna approx. after 6.45 PM. If your group is larger than three people, you must always notify us beforehand (tel.number +358 400 196824).
We don't speak English so well, but we guarantee you a warm sauna and a freezing cold lake.
Read more information here

Read more: Information


Uintipäivät

- Saunalliset avantouinnit maanantaina ja perjantaina klo 17.30 - noin 20.00

- Avainkäynnit ilman saunaa joka päivä (saunan pukuhuone on käytössä)


Avantouinnin maksut

Sallan Latu ja Polku ry:n kokous vahvistaa  avantouinnin kausimaksut . Avantokausi alkaa lokakuussa ja päättyy toukokuussa. Ohessa linkki kauden 2019-2020 hinnastoon.

Lue lisää: Avantouinnin hinnasto


Jos käy avannossa silloin tällöin, Sallan L&P:n jäsenten yksittäiskäynnit maksetaan paikanpäällä jokaisen käynnin yhteydessä. Vierailijat ja muut satunnaiset kävijät maksavat maksun aina paikanpäällä säästöpossuun, joten varaa mukaasi tasaraha. Hoidathan maksusi omatoimisesti ja ajoissa!

Sallan Latu ja Polku ry:n tiliyhteys: Sallan OP, FI74 5409 0040 1885 55

 

Sallan L&P:n jäsenmaksu

Sallan L&P:n jäsenmaksu maksetaan Suomen Ladun lähettämän laskun mukaan. Jäsenmaksua ei saa maksaa Sallan L&P:n tilille.